freeasabird.punt.nl
Zo Vrij als een Vogel [ as free as a bird ]
 
Zowel motor - als zweefvliegen !
Motorfalke -Superdimona
Ask21 - Ka13 - DG505
 
Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
#mijnmoment 2013

Mijn Moment 2013 .

Nabeschouwend waren er meer momenten , de eerste skivakantie met mijn vrienden in Westendorf Oostenrijk, gelijk het diepe en de rode pistes af , genoten als een kind van 15 en nooit gedacht dat ik het zo - ondanks de pest dat ik aan kou heb - leuk zou vinden. Ook de Wintersport vakantie die ik alleen met mijn zoon - 2 weken later - deed. Top... een echt vader / zoon malebonding event al ging hij op de snowboard eerst nog een paar dagen op les . Een maand later loop ik met mijn verse Motorrijbewijs tegen mijn eerste Motor aan , een degelijke Yamaha 900 XJ Diversion waar ik afgelopen jaar gewoon 7000 km mee heb getoerd.

 

Mijn moment betrof echter de zweefvliegvakantie die ik met mijn zoon in Augustus in Saint Florentin , Frankrijk deed bij de GAE ( Gliding Adventures Europe ).  Onze zoon had na het slagen voor zijn HAVO van ons deze week cadeau gekregen, een weekje zweefvliegles terwijl ik gewoon mijn - verplichte - uurtjes kon maken.  Ik had een jongen mee die na hard werken en weinig tijd voor zijn eigen ontwikkeling ook nog eens te stellen had met een wat licht dominante vader.  Ik heb inmiddels al 55 jaar levens ervaring maar had mij voorgenomen deze vakantie mij niet met hem en zijn vlieglessen te bemoeien. " je zoekt het maar uit ... "  heb ik nog net niet gezegd maar na 2 dagen bespeurde ik al een omslag.  Hij werd vrijer , mondiger en leerde snel en met verve vliegen. Genetisch bepaald natuurlijk maar ik zag en hoorde ook hoe hij met zijn medeclubleden omging. De jongen die ik meenam naar Frankrijk ging weer als een flinke vent mee terug naar huis.

 

Mijn Moment van 2013 .  Trots .

Dit blog heb ik geschreven in navolging tot het initiatief #mijnmoment van Henk-Jan Winkeldermaat ( @Punkmedia op twitter ) van de mensen en zijn fotoportretten uit zijn netwerk. ( en een kleine push v @boender )

Ik ben Kees Bruijn ( @KeesBteA ) , 55 Samenwonend Met Marian en onze zoon  Peter in Alkmaar . Als Technisch Medewerker werkzaam bij de Semioverheid in Amsterdam , hobby's : Drummen , Vliegen , Zweefvliegen , Lezen , fotografie ( ook instagram )  WWW.Freeasabird.punt.nl

Reacties

maotea op 26-12-2013 18:07

Mooi geschreven! Blijven doen, vader en zoon vakanties/ momenten!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl