freeasabird.punt.nl
Zo Vrij als een Vogel [ as free as a bird ]
 
Zowel motor - als zweefvliegen !
Motorfalke -Superdimona
Ask21 - Ka13 - DG505
 
Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Kamperen dit jaar
Frankrijk,
 
' is een mooi land, er moesten geen fransen Nederlanders wonen " * citaat van Xiwel......
 
Oke , ik geef het toe, fout gequote, sorry Xiwel ( dit is de juiste link.. )
 
Toch hebben we er geboekt dit jaar, voor het eerst met P. kamperen, meestal zijn we luxe met het vliegtuig gereisd, maar wilden nu iets anders, lekker kamperen/caravaneren ..... zoiets. Zeker na de 3 weken slecht weer afgelopen jaar in Nederland !
 
Vorige week zaten we TV te kijken, en waren meteen verkocht  : een Nederlands stel dat alles in Nederland achterliet en een camping in Frankrijk begon. Prachtige TV en een goede reclame, meteen gekeken op de site, gewikt, gewogen en overstag gegaan. Het is een mooie testcase, er staat een volledig ingerichte tent, dus echt investeren hoeven we niet te doen, lekker de essentiele dingen mee en genieten van de Provence !
 
Kijken ? Klik........
en Jullie ? al plannen ?
 
Greetz, Kees

Reacties

fenart op 20-01-2007 23:45
He leuk dat je gaat camperen, gezellig hoor.
 
Dank je voor de reactie op mijn logje enne hij is te koop hoor hihi.
Lieve groetjes Fenny
BOL E4 op 21-01-2007 11:18
Wij gaan naar Arcen, samen met Cris en Jopie en alle kindertjes. Leuke camping hebben jullie uitgezocht!
 
Groeten
hartvanmijngevoel op 21-01-2007 12:30
euhmm ik heb geklikkerdeklikt maar kom niet op de site van een camping uit???? maar ik weet zeker dat het genieten wordt voor jullie......duimen voor mooi weer!! want dan hebben wij het ook...;-)
Elisabeth op 21-01-2007 19:12
Kees ik dacht al dat je naar die camping zou gaan. Jeetje wat leuk voor jullie zeg. Ben benieuwd wat je zoon ervan vind, al die blote lichamen.
 
Maar misschien kan je ook het roer omgooien, zweefvliegen in Frankrijk en een camping erbij. Frankrijk schijnt een hele goeie termiek te hebben.
 
Ik weet zeker dat je mooi weer zult hebben dit jaar.
 
Fijne zondag verder.
Liefs Elisabeth
hartvanmijngevoel op 21-01-2007 21:44
ik weet zekerr dat je je ogen uit kijkt dit jaar ;-) en de omgeving lijkt me ook erg mooi inderdaad. maak je foto's???..
ingeborg op 22-01-2007 08:51
Camperen erg leuk, wij doen eigenlijk niets anders.
 
Frankrijk mooi land en gelukkig wonen er Fransen!;-)
 
Groetjes
Ingeborg
Hette op 22-01-2007 18:54
Wat heerlijk lijkt me dat, kamperen in de Provence. De Provence staat ook hoog op ons verlanglijstje. Zodra we een auto hebben, gaan we er eens heen denk ik. Ik ben verder nog nooit zuidelijker geweest dan Parijs (ok op doorreis naar Geneve een keer in de Jura).
Ik ga van de zomer naar Almaty. Waarschijnlijk met het vliegtuig maar misschien ook wel met de trein naar Novosibirsk en dan buigen we af naar het zuiden.
Xiwel op 22-01-2007 23:37
Ben ik lekker mee, dat een tegeltext van me geciteerd wordt.
 
Heb dus erg weinig tegen Fransen, Duitsers of dergelijke en vier er prettig vacantie. Dat wel in hotelletjes en op plekken waar ik alleen Fransen zie. Nederlanders xi ik hier zat. :)
 
6 jaar terug nog in het centrum van Gap gemaft. Leuk stadje.
M-J op 23-01-2007 09:00
Jaaa, dat heb ik ook gezien, leuk hoor. Het ziet er ook lekker rustig uit.
De prijzen vallen reuze mee voor het hoogseizoen. De Provence is prachtig , wij zijn er een aantal keren geweest, camperen ook. Leuke marktjes bezoeken.
 
Wat gaan wij doen ? Wij hebben ook al besproken, we gaan naar de Peloppenesos, Griekenland, 2 weken op een rustig plekje, heerlijk, kan niet wachten.
Ornella op 29-01-2007 18:34
Frankrijk is een prachtig land en hoera.... er wonen Fransen, zo'n beetje de meest gastvrije, behulpzame en aardigste mensen in Europa.
Maar onthou 1 regel: doe je best een beetje Frans te praten, want anders word je compleet genegeerd. Al zeg je alleen maar bonjour, dan kun je al heel wat voor elkaar krijgen. Complete escortes als we de weg kwijt waren, vrouwtjes die taart kwamen brengen etc. En na mijn uitstapje naar Venetië van vorig jaar gadit ik ook dit jaar ook weernaar La douce france. Wij zitten in Les Eyzies.
Maar gewaagd zo'n nudistencamping, zeker met een kind in een moeilijke leeftijd. Of is hij dit wel gewend?
gr. Ornella
ilse op 29-01-2007 18:50
kamperen is geweldig. Ik vertoef jaarlijks een week in een tentje en die buitenlucht daar raak je zo uitgerust van!
Xiwel op 29-01-2007 22:55
 
Ik heb het vakantie tegeltje even teruggezocht. Op de bovenstaande link kan je m'n exacter citeren. Zo stond er o.a. "Frankrijk isbest leuk, maar wel zonder al die Nederlanders."
 
(Nou had ik toen al het idee dat ik met zo'n kreet geen vrienden maak. :) )
Xiwel op 29-01-2007 23:54
Voor mij had je het best mogen laten staan, ik vond het wel amusant. Toch is er wel een flinke groep Nederladers die het niet zo met de Fransen hebben. Ik heb overigens makkelijk praten. Op mijn manier zie ik bijna nooit Nederlanders in Frankrijk. Van de 120 vakantiedagen in dat land weet ik me nog geen handvol gesprekken in het Nederlands te herinneren, en die waren ook nog eens heel kort.
yeorgo & Petra Mourouli op 17-02-2007 14:19
Dear Kees and family,
We like your Website very much.
Thank you for sending it to us.
 
Yeorgo & Petra
 
Jeroen op 28-03-2007 13:18

Ik zie dat jullie allemaal kampeerders zijn. Mag ik om jullie mening vragen? Op http://www.campingvisie.nl zijn we op zoek naar de meningen van kampeerders. Zoek de camping op waar je geweest bent en laat eens horen wat je er van vond. Alvast bedankt

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl