freeasabird.punt.nl
Zo Vrij als een Vogel [ as free as a bird ]
 
Zowel motor - als zweefvliegen !
Motorfalke -Superdimona
Ask21 - Ka13 - DG505
 
Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Gezocht ! Diascanner !!!
Beste Loggers
 
Vorige week alle kerstspullen weer op de zolder gegooid, en alle dozen eens even doorgespit, er stonden nog dozen van de vorige verhuizing. Weggooien ??? Nooit !!!
 
Mijn Marklin Treinbaan zit er onderandere tussen, met alle huisjes , boompjes en beestjes. Dat gooi je niet weg natuurlijk, ik ben zowiezo niet zo weggooiderig ( om het maar een op zijn westfries te stellen ) maar we hebben wel een en ander op Marktplaats gezet.
 
Dus : zoeken jullie nog een Playstation 1 , Speakers, Een BebeComfort wandelwagen, 2 Drumkoffers, wat dozen SIO Montage, een Pianokruk, een Cassettedek en een HP510 Printer ? Wij hebben ze !

 
Ook vond ik nog een Diaprojector ( helaas met beschadigde lens ) en 13 dozen vol met dia's ! Gisteravond lekker, met een witte achtergrond en een wijntje M en P mijn grijze verleden getoond, ook nog wat Dia's van Frankrijk waar ik in een vorig leven ooit vakantie heb gehouden ( en dit jaar weer heenga ).
 
Iemand enig idee ( niet in Frankrijk.... )
 
Erg leuk, al dat oude spul weerzien, zeker geen 20 jaar gezien...... maar aangezien ik naar oude foto's op zoek ben  ( zie hier ) wil ik deze wel even digitaal inscannen !
 
Wie heeft er dus een diascanner ( of kan dat een keer voor mij doen ) ???
Ik zou het zeer op prijs stellen !
 
Greetz Kees
 
Voor de eerdere log :  Klik

Reacties

Hette op 29-01-2007 18:29
Op zolder snuffelen is leuk. Zo vind je nog wat dingen terug. Ik kan je helaas niet helpen aan een diascanner. Kijk eens op markplaats?
M-J op 30-01-2007 20:28
dIA`S SCANNEN ? Wij hebben ook nog hele oude dia`s, kun je die dan op een cdtje krijgen ofzo als je ze scant ?? Hoor graag hoe je dat doet.
 
M-J op 31-01-2007 08:18
Dat is mooi, huren. Ik stuur je een mail.
M-J op 31-01-2007 08:26
Ik kan je amiladres nergens vinden.
Wat ik wilde zeggen is , ik ben wel benieuwd naar de oude dia`s maar er komt dan gelijk weer een hoop oud zeer naar boven. Ik heb n.l. geen contact met moeder , broer en zus en die staan er natuurlijk op ! Heb ik eigenlijk geen zin in dus ik zie er maar vanaf , hoe jammer ik het ook vind.
Succes !
Elisabeth op 03-02-2007 13:53
Hahaah, nee hoor,ik hoef die spullen niet van jou. Heb net zelf een boel verkocht via marktplaats. Hou me te goede, ik ben blij dat ik die spullen verkocht hebt, maar vraag me af, waarom betalen mensen geld en rijden vaak ettelijke kilometers voor spullen waarvan ik denk, wat moet je ermee???
 
groetjes Elisabeth
Melanie van Nunen op 10-04-2007 09:10
Ik ben op zoek naar oude negatieven en dia's om in te kunnen scannen en te kunnen gebruiken in een kunstproject. Vooral jaren 50-60 of nog ouder, het mogen vakantiedia's zijn, familiekiekjes, maakt niet uit.
In ruil voor uw toestemming de foto's te mogen gebruiken, krijgt u ze weer retour én op cd-rom gezet, op hoge resolutie! Stuur maar op: Merelstraat 29 - 4815 EE Breda Let op: verzenden is op eigen risico, wilt u uw materiaal ongeschonden retour ontvangen, sluit dan 5,- voor toeslag (aangetekende) verzendkosten.
 
@ Liesbeth ;-) als kunstenaar kun je heel veel met oude (familie)foto's en dia's...dus!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl