freeasabird.punt.nl
Zo Vrij als een Vogel [ as free as a bird ]
 
Zowel motor - als zweefvliegen !
Motorfalke -Superdimona
Ask21 - Ka13 - DG505
 
Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Wie heeft mijn foto ?

Raar he? Het schoot me zomaar te binnen toen ik afgelopen optreden weer voor de ontelbaarste keer fototoestellen op mij gericht zag. Er moeten nogal wat foto's door mensen van mensen ( en dus ook van mij ) worden genomen. Dit weblog ( www.freeasabird.punt.nl ) toont eigenlijk de foto's die ik zelf neem, en eigenlijk ben ik dus op zoek naar foto's uit het Grijze , maar ook recente verleden. Het leukste lijkt mij dan ook foto's van mensen die ik eigenlijk niet of vaag ken, de foto's van familiebijeenkomsten komen tegenwoordig al allemaal digitaal binnen. Via dit medium ga ik eens testen hoeveel mensen foto's hebben waar ze mij denken te herkennen en zo mijn zeer schaarse fotografisch verleden mee kunnen aan vullen ! Een voorbeeld - ik heb de foto niet - is een vroegere vriendin die een foto van ons ( ouderlijk ) gezin had, terwijl ik als klein jongetje naar de 8 oktober optocht in Alkmaar keek.....

Ik ben dus Kees, geboren 1958 en getogen in Alkmaar, voor verdere info, zie de logs, ik zal daar bij tijd en wijle foto's en stukjes legpuzzel plaatsen....

Ik ga het gewoon proberen ! Eens kijken wie er een foto van mij heeft en het liefst ook inscand, mailt of opstuurd ! Het meest geinteresseerd ben ik natuurlijk in de foto's uit het verleden, en een goede aanpak lijkt mij achteruit te gaan werken, langzaam mijn " roots " uit de doeken doen dus.

Natuurlijk plaats ik de gevonden foto's en druk ze meteen af voor mijn plakboek !

Succes met de zoektocht !!

Reacties

Elisabeth op 19-10-2006 10:00
Hé ik kan ineens reageren op je nieuwe log. Ik doe het nu zo. Ga eerst naar home en dan naar de nieuwste log. Nou ja Kees, wat ik elders ook al zei, je had de foto zo gekregen hoor, had ik het kopietje gehouden.
 
Maar wel toevallig dat je hier een log over maakt. Tegenwoordig maken veel mensen foto's met hun mobieltje. Van artiesten van weet ik wat allemaal. Maar waar blijven al die plaatjes??
 
Fijne dag hoor en lieve groeten,
Elisabeth
Xiwel op 19-10-2006 16:30
Sorry hoor, maar mijn Internet Explorer download elke keer foto's (o.a. waar jij op staat) als ik deze website bezoek. :-) (Maar die zal je wel niet bedoelen.)
 
Ik loop hier regelmatig over de stadswal en denk om die reden ook op wat Japanse enItaliaanse foto's te zijn gekomen.
 
Bij Hette herinderde ik me een keer geïnterviewed te zijn door een Ukrainse omroep. Ook daar heb ik de beelden nooit van gezien, omdat we er een hotel zonder TV hadden.
Corinne op 19-10-2006 22:52
Nou ik heb even gezocht, ik heb hier wel een hoop foto's van Kees, maar dan een andere!
Maar goed idee van je, er zullen idd zat mensen zijn , vooral vrouwen neem ik aan, die nu jouw foto hebben! Tjonge wat zouden ze er mee doen?
hahaha
Hette op 21-10-2006 12:12
Geen idee, ik kan je niet helpen. Maar misschien levert je oproep nog wat op.
Meisje op 25-03-2007 13:19
je staat toevallig wel op een foto op mijn log, zij het op de achtergrond:-)
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl